banner koffieplein

 

 

De afgelopen weken kon je na de dienst even online bijpraten op het 'Koffieplein'. Na een gezellige start merkten we dat de opkomst steeds wat minder werd. Nu we ook weer twee personen thuis mogen ontvangen, stimuleren we jullie graag om samen met één of twee gemeenteleden thuis de dienst te volgen, inclusief een gezellig kopje koffie zonder scherm. Vanaf deze zondag is er daarom geen online Koffieplein meer.

Afgelopen weekend hebben de kinderen van de zondagsschool thuis een tasje ontvangen met daarin materialen om samen naar Pasen toe te leven.

Heb jij het misgelopen? Geen probleem! Via deze link kun je het boekje zelf downloaden.

De eerste onderwijsavond met Wim Grandia komt eraan. Je volgt de avond live via deze link. Na de avond zal de link nog drie avonden beschikbaar zijn.

OnderwijsOpenbaring

Lieve Kerk met Passie,

Wat gaaf dat wij als Mission Indonesia één van jullie collectedoelen mogen zijn. Graag vertellen wij u wat meer over ons project.collecte 1 min

Project Levend Water voorziet Indonesische huishoudens van een duurzame, goedkope en veilige drinkwatervoorziening. De in Nederland geproduceerde waterfilters worden in Indonesië gedistribueerd door onze lokale collega’s. Dit brengt hen in contact met groepen mensen die zij onderwijzen in het gebruik van de waterfilters en algemene hygiënerichtlijnen. Hierdoor ontstaan contacten en wordt niet alleen gesproken over schoon drinkwater, maar ook over het Levende Water. De waterfilters komen van Stichting Ibota te Heerde. Zij hebben de waterfilters ontwikkeld vanuit de visie dat deze niet alleen schoon drinkwater naar mensen zal brengen maar ook het levende water waar Jezus over spreekt. Van water voor leven naar Levend Water!

Hieraan ziet de wereld dat we discipelen zijn, als we liefde hebben onder elkaar (naar Joh.13:35) 

De nieuwe maatregelen hebben veel los gemaakt in ons land. Er wordt verschillend gedacht over corona, de achterliggende oorzaken en de manier waarop het zou moeten worden bestreden. Dit zien we ook terug in onze gemeente. In deze mail willen we daarop ingaan. Daarnaast hebben we informatie over het gebruik van de kerkzaal, waarin we de mogelijkheden iets willen verruimen ten opzichte van vorige week. 

Subcategorieën