De eerste onderwijsavond met Wim Grandia komt eraan. Je volgt de avond live via deze link. Na de avond zal de link nog drie avonden beschikbaar zijn.

OnderwijsOpenbaring

Missen jullie ook de gesprekken na de dienst? De mogelijkheid om andere en zelfs nieuwe gemeenteleden te zien en te spreken! Daar hebben we iets op gevonden en daarom starten we met het Kerk met Passie koffieplein. Wij spreken met elkaar in kleine groepjes van 4-5 deelnemers.

Nadat de dienst is afgelopen heb je de gelegenheid om via het programma Zoom online anderen te ontmoeten. Eerst komt iedereen bij elkaar in een grote groep en dan kunnen we elkaar begroeten. Daarna splitsen wij op in kleine groepjes. Na 12 minuten komt iedereen automatisch weer terug op het koffieplein. Daarna kunnen we nog een keer in groepjes opsplitsen (en eventueel nog een keer). 

 

koffieplein

OPTIE 1

Je neemt met je computer, tablet of smartphone deel aan het koffieplein door te klikken op deze link: https://zoom.us/j/4712551099. Voor meer uitleg over Zoom lees de toelichting hieronder.

 

OPTIE 2

Je kan ook gewoon telefonisch (met je mobiel of vaste lijn) meedoen. Bel dan 020-7946520 en toets het meeting ID 4712551099 gevolgd door een # en dan nog een keer een #. Ook dan komt je op het plein

 

Zoom uitleg - computer

Je kunt vanaf je computer via deze link deelnemen https://zoom.us/j/4712551099 . Als je deze link volgt, word je gevraagd om de Zoom-applicatie te downloaden en te installeren.

zoom

 

Dit hoef je niet persé te doen, want je kunt ook via de internetbrowser deelnemen. Kies dan voor de knop “Launch meeting”. Maak je gebruik van de Zoom applicatie wordt zit je automatisch bij het koffieplein De ervaring leert wel dat het gebruik van de  Zoom applicatie minder technische problemen oplevert.

 

Zoom uitleg - smartphone of tablet

Gebruik je een smartphone of tablet dan moet je de Zoom app openen (eerst installeren via de appstore of de playstore LET OP: kies voor ZOOM Cloud Meeting). Voer dan het Meeting-ID in 4712551099 om verbinding te maken met het koffieplein.

Iedereen komt eerst kort in de wachtruimte totdat de beheerder van het koffieplein je heeft toegevoegd. Ben je eenmaal toegevoegd, vergeet dan niet om linksonder je geluid en je beeld aan te zetten!

Mocht het inloggen toch problemen opleveren, zoek dan telefonisch contact met Robert via 06 – 53442969, zodat hij je erbij kan helpen.

Lieve Kerk met Passie,

Wat gaaf dat wij als Mission Indonesia één van jullie collectedoelen mogen zijn. Graag vertellen wij u wat meer over ons project.collecte 1 min

Project Levend Water voorziet Indonesische huishoudens van een duurzame, goedkope en veilige drinkwatervoorziening. De in Nederland geproduceerde waterfilters worden in Indonesië gedistribueerd door onze lokale collega’s. Dit brengt hen in contact met groepen mensen die zij onderwijzen in het gebruik van de waterfilters en algemene hygiënerichtlijnen. Hierdoor ontstaan contacten en wordt niet alleen gesproken over schoon drinkwater, maar ook over het Levende Water. De waterfilters komen van Stichting Ibota te Heerde. Zij hebben de waterfilters ontwikkeld vanuit de visie dat deze niet alleen schoon drinkwater naar mensen zal brengen maar ook het levende water waar Jezus over spreekt. Van water voor leven naar Levend Water!

Hieraan ziet de wereld dat we discipelen zijn, als we liefde hebben onder elkaar (naar Joh.13:35) 

De nieuwe maatregelen hebben veel los gemaakt in ons land. Er wordt verschillend gedacht over corona, de achterliggende oorzaken en de manier waarop het zou moeten worden bestreden. Dit zien we ook terug in onze gemeente. In deze mail willen we daarop ingaan. Daarnaast hebben we informatie over het gebruik van de kerkzaal, waarin we de mogelijkheden iets willen verruimen ten opzichte van vorige week. 

Het zal niemand ontgaan zijn dat de overheid nieuwe maatregelen heeft genomen om het coronavirus in te dammen. Deze maatregelen zijn ook van invloed op onze kerkdiensten en andere activiteiten. Als oudsten, bestuur en werkgroep hebben we bij elkaar gezeten om te overleggen hoe wij hier het beste mee om kunnen gaan. Dit was geen gemakkelijke opgave, want we weten hoe belangrijk het samenkomen voor veel mensen is. Toch moesten er knopen doorgehakt worden. We willen de uitkomst van deze bijeenkomst graag met je delen.

Subcategorieën