gebouw EG B mei 2020 1

 

Meer weten over Kerk met Passie? Dat kan! 

Wat is de achtergrond van de Evangelische Gemeente Bommelerwaard? 

Heb je er wel eens aan gedacht om lid te worden van deze gemeente? 

Op dinsdagavond 23 juni en dinsdagavond 30 juni zijn er twee online informatieavonden over de gemeente.
In deze twee avonden leer je de ins en outs van onze gemeente, waarna je kunt beslissen lid te worden.  

Meer informatie is te vinden op: http://www.kerkmetpassie.nl/cms/lidmaatschap 
Aanmelden kan bij Bas Wolse via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gebedsboekje Nacht van Gebed 2020 page 001Als je een vervolgde christen vraagt wat je voor hem kunt betekenen, zal hij altijd om gebed vragen. Om daaraan gehoor te geven, organiseert Open Doors jaarlijks de Nacht van Gebed. Met opzet ’s nachts, als teken van verbondenheid, omdat veel vervolgde christenen alleen in het donker of in het geheim kunnen samenkomen.

Editie 2020

Dit jaar vindt de Nacht van Gebed plaats in de nacht van vrijdag 12 juni op zaterdag 13 juni.
De opzet is, mede door de beperkingen als gevolg van de coronacrisis, anders dan voorgaande jaren. Fysieke deelname aan gebed in grote groepen is vooralsnog niet reëel. We komen daarom met maximaal 30 personen samen in De Ontmoeting, Nieuwe Tijningen 3, Zaltbommel. Dit doen we uiteraard op 1,5 meter afstand. Neem je eigen eten en drinken mee. Natuurlijk kun je ook vanuit huis meedoen via de livestream van Open Doors.

Het programma

De Nacht van Gebed vindt plaats van 21.00 tot 01.00 uur. Gedurende dit vier uur durende programma zal naast gebed ook ruimte voor overdenkingen en muziek zijn. Het programma bestaat uit 4 blokken van een uur; elk blok is verschillend van inhoud. Je kunt tussen 21:00 uur en 01.00 uur op ieder moment aanhaken.

Meld je aan!

Zoals gebruikelijk stelt Open Doors voor de Nacht van Gebed een online gebedsboekje beschikbaar, met informatie over diverse landen waar christenen vervolgd worden. Ook staan daar enkele korte, persoonlijke verhalen in.

Wil je het gebedsboekje ontvangen? Meld je dan aan via de website van Open Doors.

IMG 20200504 WA0016

 
ALLE bezoekers en gemeenteleden van de EGB opgelet!!!
We gaan weer bouwen!
 
In de Levende Stenen zijn alle taken opgenomen, behorende bij de activiteiten die vanuit onze gemeente worden georganiseerd én die activiteiten waarvoor het praktisch noodzakelijk is om van tevoren te weten wie eraan deelneemt (bijvoorbeeld huisgroepen).

In het huidige seizoen zijn de activiteiten/taken door veel mensen uitgevoerd. Per 1 september 2020 leggen alle mensen (m.u.v. oudsten en bestuur) hun huidige taken neer. De bedoeling is dat iedereen die onze gemeente bezoekt, zich afvraagt welke plek hij/zij binnen onze gemeente wil vullen in het komende jaar (1 september 2020 tot 1 september 2021).

Ben je eruit? Dan geef je dit voor 7 juni aan door middel van het formulier op www.levendestenen.nl

We zien met jullie uit naar een nieuw gezegend seizoen waarin een ieder op zijn en haar wijze meewerkt aan de bouw van het geestelijk huis. (I Petrus 2:5)

.

Subcategorieën