Vanaf 5 juli mogen er weer mensen in de zaal zitten tijdens de opname van de zondagse dienst. Omdat we nog wel met diverse regels te maken hebben, is het nodig dat je doorgeeft of je van deze mogelijkheid gebruik wilt maken. Heb je dat nog niet gedaan? Dan kun je dit nog doen via dit formulier

Je bent van harte welkom, maar we willen je wel graag op een paar punten wijzen. Je kunt deze hier lezen. Wil je graag tot achter de komma de richtlijnen weten, dan kun je terecht op ons gebruikersplan op de website
In het kort komt het hierop neer: 

Met ingang van het nieuwe seizoen, is de wens ontstaan om de collectes volledig voor goede doelen te besteden. Tijdens de eerstvolgende gemeenteavond zal Leon van Maaren hier meer over vertellen.

Heb jij een idee voor een goed doel waar we voor kunnen collecteren? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Natuurlijk blijven we als EGB onze kosten maken, ook als we hier minder voor collecteren. Mocht je nog geen vaste bijdrage per maand, kwartaal of jaar geven, wellicht is dit dan een goed moment om ermee te beginnen. Wil je advies over de wijze van geven? Ook dan kan Leon van Maaren je verder helpen.

Compassion

Doe je mee? Bestel nu prachtige gerbera’s voor het Noodfonds van Compassion en haal ze op 20 juni bij Egbert Bok thuis, of bij een ophaalpunt bij jou in de buurt op! Klik op deze link om te bestellen (tot 16 juni): https://forms.gle/u3oAaLBgHZrumUvZ6.

Doel van deze actie
Het Noodfonds van Compassion heeft in deze corona crisis veel geld nodig om in de landen waar Compassion werkt extra noodhulp te geven aan sponsorkinderen en hun families.

Er wordt een mooie volle bos geleverd, in een bos zitten 15-18 bloemen, afhankelijk van grootte van de bloem. Elke bos heeft gerbera’s van dezelfde kleur (dus geen gemengde bossen).
De kosten voor een bos gerbera’s zijn € 6,00. Van elke bos gerbera’s die wordt verkocht gaat € 2,50 naar het Noodfonds van Compassion.

gardening 3993157 640

Na enig overleg is er met de gezamenlijke kerken besloten om met elkaar te gaan klussen.  Er zijn een aantal tuinen aangemeld en we willen deze mensen graag helpen. We willen ons aan de 1,5 meter afstand houden door met kleine groepjes te werken.

(Er zijn ook klussen voor binnen; behangen, sauzen muurtje bouwen, het lijkt ons beter om deze nu NIET te gaan doen.)

Naast het feit dat je er mensen mee helpt die geen netwerk of de financiële middelen hebben om de klus anders voor elkaar te krijgen, is het ook een ontzettend gezellige manier om andere mensen te leren kennen.

We starten zaterdag 13 juni om 8.45 uur en gaan door tot uiterlijk 12.30 uur. 
Wil je meehelpen, meld je dan aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Subcategorieën