India: Evangelist Swami in coma na ondervraging

Professor Swami is directeur van en professor aan de Ingenieursopleiding in Lal Bahadur Nagar, Hyderabad. In zijn vrije tijd evangeliseert hij op straat door bijbels uit te delen. Na een arrestatie vorige week en een dag lang ondervraagd te zijn, werd Swami onwel. Hij is kort na zijn vrijlating opgenomen in het ziekenhuis en ligt al vijf dagen in coma.

Een Indiase vrijwilliger van Open Doors, heeft Swami en zijn familie bezocht in het ziekenhuis. Swami’s vrouw maakt zich veel zorgen om haar man. Doktoren zeggen dat hij in zijn linkerhersenhelft een bloeding heeft en in de rechterhersenhelft een bloedprop.

Voor zijn arrestatie was Swami aan het evangeliseren op straat. Hij werd aangesproken door extremistische hindoes. Daarna werd Swami gearresteerd omdat hij probeerde hindoes tot het christendom te bekeren.

Dank- en gebedspunten

  • Bid om genezing voor Swami.
  • Bid om kracht voor Swami’s familie, nu ze zich zorgen maken.
  • Dank voor het getuigenis dat Swami heeft gegeven op straat en bid dat het uitwerking mag hebben onder hindoes.

PS. Afgelopen maandag kwam de zaak van de Soedanese pastors Hassan Kodi, Petr Jasek en Abdulmonem voor. De rechter heeft nog geen uitspraak gedaan. Aanstaande zondag komt de zaak opnieuw voor. Bidt u mee?