friends 1209740 640

 

Donderdag 24 augustus wordt de jaarlijkse braderie in Zaltbommel gehouden. In voorgaande jaren waren we als kerk (soms in samenwerking met andere kerken) aanwezig om het evangelie in verschillende vormen te verspreiden. 

 

Dit jaar zijn we niet als kerk aanwezig op de braderie. Maar afgelopen weekend is de vraag gekomen of wij kunnen assisteren in de stand van het Nederlands Bijbelgenootschap. Deze stand wordt door een Zaltbommelse vrijwilliger van het NBG georganiseerd. Naast de EGB worden ook andere kerkelijke gemeentes gevraagd op de stand mee te draaien. 

Aan ons is de concrete vraag gesteld of er vanuit onze gemeente tussen 18.00 en 21.00 uur minimaal 1 persoon (zo mogelijk twee) continu aanwezig kan zijn. Vanuit de stand zal foldermateriaal uitgedeeld worden, er kunnen gesprekjes gehouden worden en er is een spelletje voor kinderen. 

Voelt u / jij zich aangesproken? Voor aanmelden of vragen kunt u contact opnemen met Martjan de Bijl (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0631951645)