opendoors

Behoefte aan miljoen kinderbijbels

Bao is een veldwerker van Open Doors in Vietnam. Hij is 33 jaar, getrouwd en vader van twee dochters. Veertien jaar geleden werd hij christen en hij ontdekte in zijn hart een groeiende bewogenheid voor kinderen. Tijdens een kinderkamp zag hij ineens hoe speciaal kinderen zijn en dat God een groot plan met hun leven heeft. 

 

Bao zegt: “Als ik naar kinderen kijk dan zie ik een jong leger voor God. Als een kind bij God komt dan kan hij ook een dienstknecht van God worden. En ik ben gelukkig en blij dat ik iets van mezelf kan geven voor deze toekomstige strijders.”

De afgelopen twee jaar heeft hij veel kinderbijbels verspreid in zijn land. Die worden niet alleen gebruikt om kinderen te onderwijzen, maar ook volwassenen lezen er in. In het evangelisatiewerk speelt de kinderbijbel een belangrijke rol. Dit jaar zijn er al meer dan 100.000 stuks verspreid en volgens Bao ‘is er een behoefte aan een miljoen kinderbijbels’.

Gebeds- en dankpunten

• Bid dat deze kinderbijbels een grote impact op de jeugd en volwassenen in Vietnam hebben.

• Dank de Here God dat er zoveel kinderbijbels zijn verspreid dit jaar.

• Dank voor werkers als Bao en zijn gezin. Het is werk waar moed voor nodig is en ze moeten het vaak in het geheim doen.

PS. Vorige week vroegen we gebed voor Slimane Bouhafs uit Algerije die sinds 2 oktober in hongerstaking was. Hij heeft zijn hongerstaking beëindigd. Blijft u voor hem bidden?