image004


Op vrijdag 24 november hopen we de film WARROOM te draaien in de gemeente. Deze goed gerecenseerde (wel) Amerikaanse film beschrijft de film als volgt:

Tony & Elisabeth Jordan hebben het voor elkaar: geweldige banen, een prachtige dochter en een droomhuis. Schijn kan bedriegen, hun wereld valt uit elkaar onder de drukvan hun falende huwelijk. Terwijl Tony geniet van zijn succesvolle baan en met de verleiding speelt, wordt Elisabeth steeds verbitterder. Maar hun leven neemt een onverwachtse wending wanneer Elisabeth in haar makelaardij een nieuwe klant, Miss Clara, ontmoet en ze een ‘warroom’ moet opzetten om te bidden voor haar gezin. Terwijl Elisabeth voor haar gezin vecht,

komen Tony’s verborgen worstelingen aan het licht. Hij moet beslissen of hij met zijn gezin in het reine wil komen en of hij ervoor gaat zorgen dat Miss Clara’s overtuiging dat overwinningen niet ‘toevallig‘ zijn, bewezen wordt.

Uw financiële bijdrage en eventuele gift komt ten goede aan de Gospeltruck in India waarmee the Jesus film in vele dorpen vertoont zal worden! Zie www.heilbode.nl

Koffie om 20.00 uur. Start v.d film om 20.15 uur.

Reserveren van kaarten a € 7.50, incl. hapje en drankje: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.