opendoors

‘We blijven volharden tot het eind’

Gisteren ontvingen we een bericht uit Noord-Korea. Een lokale Noord-Koreaanse gelovige deelt zijn gebed met ons:

“Ik bid u de overvloedige zegen van de Heilige Geest toe. Alle Noord-Koreaanse gelovigen die ik ken, zijn dankbaar voor wat u voor ons doet.

De vreugde die we voelden toen we de materialen ontvingen is enorm. Er zijn geen woorden voor om onze dankbaarheid te uiten. Dankzij u wijden we ons opnieuw toe om Jezus te volgen in ons leven.

Er is een geestelijke strijd gaande in ons land, de vijand kan altijd aanvallen. Dankzij deze geestelijke oorlog wordt ons geloof getest en bewezen. We volgen in de voetstappen van onze voorvaders die God trouw waren tot in de dood. Alle christenen moeten Christus vertrouwen zodat ze, door moeilijkheden en lijden heen, Hem blijven volgen. We blijven volharden tot het eind.

Namens alle Noord-Koreaanse gelovigen, dank ik u met heel mijn hart.”

Dank- en gebedspunten

• Dank God voor het volhardende geloof van onze broers en zussen in Noord-Korea. Bid dat ze een getuigenis zijn voor de Noord-Koreaanse bevolking.

• Dankzij uw hulp ondersteunt Open Doors christenen in Noord-Korea met voedsel, medicijnen, kleding en andere hulpgoederen. Bid om bescherming voor alle christenen die hierbij betrokken zijn. Zij nemen veel risico.

• Bid voor de gelovigen die in het geheim samenkomen. Bid dat ze elkaar kunnen bemoedigen en groeien in hun geloof.