Bijbelstudie: huwelijk en seksualiteit.

Met elkaar willen we kijken wat de bijbel zegt over huwelijk en seksualiteit. En wat kunnen of moeten wij daar zelf mee. Willen we een huwelijk en seksualiteit zoals de bijbel ons schetst, of trekt ons dat wat de wereld ons schetst? Wat zijn de gevaren en valkuilen als we ons huwelijk en seksualiteit meer afstemmen op het werelds principe dan op het bijbels principe?

De bijbel geeft kaders waarbinnen een huwelijk en seksualiteit prachtig iets is. De vraag is: willen we binnen die kaders opereren of willen we daar ook buiten kijken?

Gevoelig

We zijn ons bewust van de gevoeligheid van dit onderwerp. Op deze avonden willen we iedereen respecteren en lief hebben. Samen juist zoeken naar Gods wil voor een ieder van ons. Daarom nodigen we ieder graag uit om deel te nemen aan deze studie. Na deze twee avonden zullen niet alle vragen beantwoord zijn, maar dat is nier erg. U kunt uw vragen, eventueel anoniem, schriftelijk indienen direct na elke studieavond. We zullen op dan op de derde avond aandacht besteden aan deze vragen en proberen deze vragen te beantwoorden vanuit Gods Woord en Zijn kaders.

Voor wie

Voor iedereen: verliefd, verloofd, getrouwd, alleenstaanden, ouders met hun kinderen (16+), jeugdleiders met de jeugd. Breng gerust familie of vrienden mee, personen die elders kerken of helemaal niet kerken. Nodig ze uit, omdat deze avonden mogelijk heel nieuwe inzichten geeft die bij kunnen dragen aan een heerlijk huwelijks leven en prachtige seksualiteit.

Wanneer: 17 oktober, 14 november en 12 december

Aanvang 20:00 uur

Locatie: Pand 9, Zaltbommel

Studieleider: Wout van Wijngaarden