LikeMe2018Logo

In 2014 zijn we als kerk gestart met de eerste grote laagdrempelige dienst op kerstavond. De kerstmusical The Travel werd tweemaal opgevoerd en was twee weken voor de opvoering volledig “uitverkocht”. We ontvingen maar liefst 500 gasten waarvan het merendeel “buitenkerkelijk”. In de jaren daarna hebben we op diverse manieren invulling gegeven aan Kerstavond, van een doelgroepgerichte avond met een hapje en drankje tot de musical 'Ik ben'.
In 2018 gaan we weer helemaal los met het kersttheater Like me!? en dan openen we onze deuren op 24 december voor maar liefst 700 gasten verdeeld over drie voorstellingen. Het belangrijkste doel van deze avond is: mensen op een laagdrempelige manier iets van de liefde van Jezus laten proeven. Uit ervaring weten we inmiddels dat mensen die normaliter niet naar een kerk gaan, op kerstavond op zoek gaan naar een mooie invulling van de kerstdagen. 

De lijnen zijn al geopend en de eerste kaarten vliegen de deur uit (dat heeft u waarschijnlijk al in de Passiepost gezien). 130 van de 250 kaarten voor voorstelling 1 zijn al weg). Dit heeft meerdere redenen maar de belangrijkste zijn: men weet wat ze van ons kunnen verwachten, ze hebben er even op moeten wachten en…. we blijven Nederlanders… het is gratis!

Maar het kost wel wat natuurlijk. Om precies te zijn…2.645 euro. Dat is niet niks dus we willen hier op voorhand werk van maken. Daarom willen wij u vragen om een bijdrage aan deze avond te leveren. Voorgaande jaren hebben we ook op de avonden zelf om een vrijwillige bijdrage gevraagd. Deze dekte een groot deel van de kosten, maar niet helemaal. Vandaar deze vraag nu aan u. Bent u ondernemer en heeft u nog geen bestedingsdoel voor een decembergift, overweeg dan om voor dit project te geven. Maar misschien heeft u een goed creatief idee waarmee deze avond deels gesponsord kan worden en misschien wilt u zelf ook deze kar trekken… meldt u dan vooral aan bij mij en dan zetten we samen iets op. Denk aan een koekjesactie, oliebollen bakken, auto’s wassen kortom, alle ideeën zijn welkom en alle bijdragen ook.

U kunt uw ideeën melden bij Franka Huveneers, persoonlijk na de dienst of via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Alvast hartelijk dank!