Afdrukken

opwekking 2019Beste opgewekte mensen,

 

Als we vol van de Heilige Geest leven en samen met Hem dieper durven te gaan, zullen we door

Hem geleid worden in alle aspecten van ons leven. Dan zullen we in staat zijn om licht te brengen, om smaak te geven. De hoop van waaruit wij zelf leven, mogen we ook weer doorgeven aan de mensen om ons heen. Zo worden we veranderaars van onze eigen omgeving en ons land. Nederland en de wereld heeft Jezus nodig en wij mogen zijn boodschap brengen, wat een geweldig belangrijk hoofdthema voor de komende pinkster-conferentie van Opwekking.

 

Al vele jaren gaan we vanuit kerkmetpassie en andere kerken uit de Bommelerwaard als groep daar met elkaar te kamperen.

Ook dit jaar willen we graag als groep gaan kamperen tijdens de opwekking pinksterconferentie van 7 t/m 10 juni en iedereen is van harte uitgenodigd om mee te gaan! Het is daarom belangrijk dat u zich zo snel mogelijk inschrijft.

 

Vanaf vrijdag 1 februari kunt u zich inschrijven.

http://www.opwekking.nl/conferenties/pinksterconferentie

Ik hoop dat iedereen voor het einde van volgende week zijn inschrijving heeft afgerond, op die manier hebben we een gunstige gemiddelde inschrijf datum, wat resulteert in een gunstige plaats op het camping terrein.

 

We willen u vragen de bevestiging van uw inschrijving door te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

LET OP mail alstublieft geen losse gegevens, maar stuur de bevestigingsmail van opwekking door.


Nogmaals iedereen is welkom!

 

Hartelijke groet,

 

Herman en Tini Hazenoot