01.3 Flyerpassion Pagina 1 1

 

Vanuit de Rooms-Katholieke parochie in de Bommelerwaard wordt wel een heel unieke tocht georganiseerd: met een boot naar The Passion in Dordrecht! Danny Hakvoort, coördinator Familiepastoraat in de parochie, wil deze activiteit graag openstellen voor andere kerken. Misschien is het wat voor jou?

Boottocht en programma
Op Witte Donderdag 18 april brengt de Passionboot ons tijdens een unieke tocht over de Waal steeds dichterbij Jezus’ laatste uren in Dordrecht. Samen vertellen we het verhaal, vieren, ontmoeten en eten we op de boot richting Dordrecht. Om 16:30 zullen we verzamelen bij Slurink in Zaltbommel, vanwaar we vertrekken naar Dordrecht. Slurink ligt op 20 minuten loopafstand van het station en is in de buurt van een gratis parkeerplaats. 
In Dordrecht wandelen we naar de locatie van The Passion, waar we het verhaal van Jezus zien en horen. Na The Passion is het mogelijk om met de boot (aankomst uiterlijk 01:30) of met de bus (aankomst uiterlijk 23:30) terug te gaan naar Zaltbommel. 

Kosten*
Volwassenen (18+) Met de boot heen en terug: € 20,-
Volwassenen (18+) Met de boot heen en met de bus terug € 26,-
Minderjarigen (-18)** Met de boot heen en met de bus terug € 15 -
*Kosten zijn inclusief een simpele maaltijd
** Jongeren kunnen met toestemming van de organisatie voor 15 euro mee, kaarten alleen verkrijgbaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mogelijkheden voor tienergroepen
We zouden het leuk vinden zo veel mogelijk tiener- en jongerengroepen mee te nemen. We snappen dat de prijs voor hen hoog is. Daarom mogen tieners en jongeren onder de 18 mee voor een lagere prijs, namelijk € 15,- inclusief busreis. Bij meer dan 15 deelnemers per plaats, kan de bus op de terugweg stoppen in de plaatsen langs de route (Waalwijk, Drunen, Den Bosch, Zaltbommel).