Woensdagavond: 'Huis van aanbidding' en gelegenheid voor vragen

‘Huis van aanbidding’ gaat komende woensdagavond TOCH door! Maar dan met een gewijzigde locatie: ieder kan mee doen vanuit zijn of haar eigen huis. Via de livestream neemt Lucia ons mee vanuit haar ‘Huis van aanbidding’ in Well. Van 20.30 tot 21.15 uur kunnen we zo samen onze grote God aanbidden. Naast aanbidding is er ook ruimte voor een stiltemoment en het lezen van een Psalm.

Meer weten over de organisatoren van en de gedachte achter het idee ‘Huis van Aanbidding’? Je leest het in dit artikel. Op onze website vind je de link naar de uitzending van woensdagavond én voor wie dat wil de lijst met liederen die worden gezongen. Wil je alvast in de sfeer komen? Luister dan naar onze Huis van Aanbidding Spotify lijst!
 

Online gelegenheid voor vragen

Vanaf 21.15 uur start de online gelegenheid voor vragen. Het kan zijn dat er een paar minuten nodig zijn voor het omschakelen: blijf dan rustig wachten op het vervolg!
Heb je praktische vragen die je wilt stellen, of geestelijke vragen waar je mee worstelt? Je kunt ze (liefst) van tevoren maar ook tijdens de uitzending stellen. Leo Lock zit voor je klaar en hij gaat proberen om de vragen te beantwoorden. Leo ontvangt ze graag met vermelding van je naam via WhatsApp op het volgende nummer: 06-21365584. Dit nummer is speciaal voor deze uitzending in gebruik. Na woensdagavond zal er dus pas volgende week weer naar berichten worden gekeken: het is geen nummer voor dagelijks contact.

Wat fijn dat we op deze manier op afstand verbondenheid kunnen ervaren en tóch samen gemeente kunnen zijn!