unnamedGoede Vrijdag 10 april 2020, Avondmaalviering

Ten gevolge van de Coronacrisis zal er ook aanstaande Goede Vrijdag geen gezamenlijke dienst kunnen zijn. Toch moedigen we je aan om Goede Vrijdag niet zomaar voorbij te laten gaan. Hieronder vind je twee manieren waarop je het avondmaal op Goede Vrijdag vorm kunt geven.

AVONDMAAL IN HUISELIJKE KRING

Goede Vrijdag is een mooie gelegenheid om het brood te breken als gezin, als echtpaar of samen met één of twee mede-gelovigen. De laatste optie geldt natuurlijk alleen wanneer je de 1,5 meter afstand kunt bewaren. Suggesties voor de thuisviering kun je hieronder downloaden:

 
AVONDMAAL IN DE KERKZAAL

In de kerkzaal is er op Goede Vrijdag ook de mogelijkheid om het avondmaal te vieren. Deze viering is UITSLUITEND bedoeld voor alleengaanden. Daaronder verstaan we ook hen die in hun thuissituatie alleen staan als gelovigen.
De viering is om 20.00 uur o.l.v. Leo Lock. De opstelling van de stoelen zal in een wijde kring zijn, op voldoende afstand van elkaar. De wijn zal in éénpersoons bekertjes worden geschonken.
Wil je bij deze viering aanwezig zijn? Opgeven vooraf is noodzakelijk. Dit kan via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-24133275
Het maximum aantal deelnemers mag de dertig personen niet overschrijden.