Gebedsboekje Nacht van Gebed 2020 page 001Als je een vervolgde christen vraagt wat je voor hem kunt betekenen, zal hij altijd om gebed vragen. Om daaraan gehoor te geven, organiseert Open Doors jaarlijks de Nacht van Gebed. Met opzet ’s nachts, als teken van verbondenheid, omdat veel vervolgde christenen alleen in het donker of in het geheim kunnen samenkomen.

Editie 2020

Dit jaar vindt de Nacht van Gebed plaats in de nacht van vrijdag 12 juni op zaterdag 13 juni.
De opzet is, mede door de beperkingen als gevolg van de coronacrisis, anders dan voorgaande jaren. Fysieke deelname aan gebed in grote groepen is vooralsnog niet reëel. We komen daarom met maximaal 30 personen samen in De Ontmoeting, Nieuwe Tijningen 3, Zaltbommel. Dit doen we uiteraard op 1,5 meter afstand. Neem je eigen eten en drinken mee. Natuurlijk kun je ook vanuit huis meedoen via de livestream van Open Doors.

Het programma

De Nacht van Gebed vindt plaats van 21.00 tot 01.00 uur. Gedurende dit vier uur durende programma zal naast gebed ook ruimte voor overdenkingen en muziek zijn. Het programma bestaat uit 4 blokken van een uur; elk blok is verschillend van inhoud. Je kunt tussen 21:00 uur en 01.00 uur op ieder moment aanhaken.

Meld je aan!

Zoals gebruikelijk stelt Open Doors voor de Nacht van Gebed een online gebedsboekje beschikbaar, met informatie over diverse landen waar christenen vervolgd worden. Ook staan daar enkele korte, persoonlijke verhalen in.

Wil je het gebedsboekje ontvangen? Meld je dan aan via de website van Open Doors.