Compassion

Doe je mee? Bestel nu prachtige gerbera’s voor het Noodfonds van Compassion en haal ze op 20 juni bij Egbert Bok thuis, of bij een ophaalpunt bij jou in de buurt op! Klik op deze link om te bestellen (tot 16 juni): https://forms.gle/u3oAaLBgHZrumUvZ6.

Doel van deze actie
Het Noodfonds van Compassion heeft in deze corona crisis veel geld nodig om in de landen waar Compassion werkt extra noodhulp te geven aan sponsorkinderen en hun families.

Er wordt een mooie volle bos geleverd, in een bos zitten 15-18 bloemen, afhankelijk van grootte van de bloem. Elke bos heeft gerbera’s van dezelfde kleur (dus geen gemengde bossen).
De kosten voor een bos gerbera’s zijn € 6,00. Van elke bos gerbera’s die wordt verkocht gaat € 2,50 naar het Noodfonds van Compassion.

Hoe betaal je voor de bloemen?
Wanneer je het formulier hebt ingevuld krijg je via de mail een ontvangstbevestiging van je bestelling. Binnen twee dagen ontvang je een betaalverzoek via de mail. Beide mails worden verstuurd vanuit Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Ophalen bloemen
Op zaterdag 20 juni kun je tussen 9.00 en 13.00 de bossen gerbera’s die jij hebt besteld ophalen. Een aantal dagen van tevoren mailen we je met het exacte adres en gegevens van degene waar je je bloemen mag halen.

Doe je mee?
Supergaaf als jij ook een aantal prachtige bossen gerbera’s wilt kopen. Maar misschien weet je ook nog mensen in jouw omgeving die best een aantal bossen willen hebben. Je helpt natuurlijk ontzettend door deze informatie ook met hen te delen, zodat zij ook kunnen bestellen!
Namens Compassion alvast dank voor je bijdrage.


Voor meer info kun je contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.