WeZijnErEvenNietportrait
De afgelopen maanden is er door een klein team van mensen keihard gewerkt aan de online diensten. Er is veel tijd én energie ingestoken. Daar zijn wij dit team ontzettend dankbaar voor! 
We merken echter ook dat de energie bij deze groep op begint te raken. En dat terwijl zij in de zomerweken iedere zondag ingeroosterd staan om het organiseren, opnemen en uitzenden van de diensten mogelijk te maken.

Daarom hebben we na rijp beraad besloten op 26 juli en 2 augustus een zomerstop in te lassen (zondag 19 juli is er nog gewoon dienst). Tijdens deze twee weken zal er in Pand 9 geen kerkdienst worden gehouden en wordt er dus ook geen nieuwe dienst opgenomen of uitgezonden. Op deze manier kan iedereen die zich afgelopen periode zo vol enthousiasme heeft ingezet van welverdiende rust genieten om daarna weer aan de slag te gaan. 


Wél bieden we de mogelijkheid terug te kijken naar eerdere diensten. Daarnaast kun je meekijken met andere kerken, Groot Nieuws Radio of de EO. Nodig eens iemand uit om dit samen bij jou thuis te doen, of met een grotere groep in de tuin! Zie de links onderaan in dit bericht.

We weten niet hoelang deze coronatijd nog zal gaan duren. Maar we zijn blij met de inzet van al die technici, de muziekgroep, de kosters, het kinderwerk en het communicatieteam die zowel op de voor- als de achtergrond hard aan deze diensten werken!

Oudsten, dagelijks bestuur en werkgroep van de Evangelische Gemeente Bommelerwaard
 
 
 
 
 
Er zijn veel mooie initiatieven in het land die ook tijdens de zomerweken doorgaan. Bij welke dienst sluit jij aan?