Onderstaand bericht over de interkerkelijke kindermusical willen we graag met jullie delen:

In verband met alle regelgeving rondom Corona hebben wij de afgelopen tijd veel overleg gehad. Niet alleen met elkaar maar ook met Theatergoep De Vliegende Speeldoos, gemeente Zaltbommel, beheerders van de Sint Maartenskerk en andere betrokkenen. Want hoe mooi en goed onze plannen aan het begin van dit jaar waren, ineens leefden we in een hele andere tijd waarin afstand houden belangrijk is en je goed voor jezelf en voor een ander moet zorgen. 

Voor ons de vraag wat wijsheid is in deze nieuwe tijd... De musical annuleren? Uitstellen? Of toch door laten gaan? Na alles goed overwogen te hebben, hebben we samen met Theathergroep De Vliegende Speeldoos besloten dat we door gaan, maar iets anders dan in eerste instantie gedacht: 


Musical Jona wordt Musical Esther. Bij Musical Esther kan wel de 1,5 meter afstand worden gehouden en nu de maatregelen omtrent kinderen zijn versoepeld, mogen ook de acteurs van De Vliegende Speeldoos met de kinderen op het toneel. Dus we gaan door! Zet 12 september in je agenda en meld je aan als je dat nog niet gedaan had. 

Ons emailadres blijft Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., maar je schrijft dus in voor Esther. 

Het belooft een bijzondere dag te worden met een leuk en flitsend programma. 

Wij hebben er zin in! Tot 12 september! 

 

Het team van de musical