THUIS OF IN PAND 9 - VERDELING IN REGIO'S

Het aantal bezoekers van de dienst blijft stijgen daar mogen we dankbaar voor zijn. Vanaf komende zondag gaan we starten met 3 regio’s.

Hierbij hebben we gekeken naar het totaal aantal personen/adressen per dorpskern en naar de huidige aanmeldingen.

 

Regio 1: Alles boven de  Waal + Bommelerwaard-West

Regio 2: Zaltbommel

Regio 3: Bommelerwaard – Oost + Zuidelijker

regios

Aanmeldingen

Belangrijk: het eenmalig aanmelden dat je een dienst wil bezoeken is nog steeds nodig om te zorgen dat iedereen een plekje heeft. Dat kan via deze link. U ontvangt daarna een bevestiging per mail met daarin een paar praktische aandachtspunten voor het bijwonen van de dienst.

Verder houden de kosters zicht op het aantal aanmeldingen en bezoekers in de zaal. Als er toch teveel mensen in de zaal komen zullen we helaas een aantal moeten teleurstellen want wij hebben als EGB te maken met landelijke richtlijnen en plaatselijke verordeningen . Hiervoor vragen wij jullie begrip

Iedereen die zich al aangemeld heeft hoeft dat niet opnieuw te doen, wel verandert voor iedereen de datums waarop ze welkom zijn:

Regio 1

Regio 2

Regio 3

13-sep

20-sep

27-sep

4-okt

11-okt

18-okt

25-okt

1-nov

8-nov

15-nov

22-nov

29-nov

6-dec

13-dec

20-dec

27-dec

3-jan

10-jan

We hopen hiermee een definitieve indeling te maken waarin we iedereen de mogelijkheid kunnen bieden om de diensten bij te wonen

 

Wil je de dienst graag (weer) bijwonen en heb je dit nog niet doorgegeven? Eenmalig aanmelden dat je een dienst wil bezoeken is nog steeds nodig, om te zorgen dat iedereen een plekje krijgt. Dit kan via het daarvoor bestemde formulier. Ook gasten kunnen zich op deze manier inschrijven. Laten we vooral dankbaar zijn dat we weer zoveel mensen hebben die de dienst willen bezoeken, een gevulde kerkzaal is prettig voor iedereen!