Afdrukken

Het zal niemand ontgaan zijn dat de overheid nieuwe maatregelen heeft genomen om het coronavirus in te dammen. Deze maatregelen zijn ook van invloed op onze kerkdiensten en andere activiteiten. Als oudsten, bestuur en werkgroep hebben we bij elkaar gezeten om te overleggen hoe wij hier het beste mee om kunnen gaan. Dit was geen gemakkelijke opgave, want we weten hoe belangrijk het samenkomen voor veel mensen is. Toch moesten er knopen doorgehakt worden. We willen de uitkomst van deze bijeenkomst graag met je delen.

Zondagse dienst
Het bijwonen van de diensten zal niet mogelijk zijn. De dienst kan alleen nog via YouTube gevolgd worden.
 
Kinderen
Het kinderkerstfeest van 20 december gaat helaas niet door. Wel zal er op ons YouTubekanaal een verhaal verteld worden. Op Eerste Kerstdag is er geen kindermoment, wel wordt de Online Zondagsschoolpagina gevuld  met allerlei leuke kerstactiviteiten.
 
Tieners en jeugd
De komende tijd zullen alle jeugdactiviteiten online plaatsvinden. Hiervoor krijgen de jongeren zelf een uitnodiging.
 
Huisgroepen, bidstonden en IsraĆ«lcursus
Het kerkgebouw kan niet meer gebruikt worden voor de huisgroep.  De groepen bepalen zelf of ze volledig online samenkomen of dat ze thuis maximaal twee gasten ontvangen. Zie hierbij vooral om naar de ander!
 
Interkerkelijke studieavonden
Deze studieavonden, die gepland staan vanaf 12 januari, zullen volledig online verzorgd worden. 
 
Samenvattend gaan we volledig online en wordt het kerkgebouw alleen op zondagmorgen gebruikt voor de opnames van de kerkdienst. De meeste van de EGB-activiteiten zullen we uitzenden op ons YouTube-kanaal Kerk met Passie. Abonneer je hier op, om op de hoogte te blijven. Zie hiervoor ook de PassiePost en onze andere social media kanalen.

We kunnen als kerk een verschil maken! Bijvoorbeeld door te bidden voor degenen die door het virus getroffen zijn, voor de overheid en voor artsen en verplegend personeel. En door als gemeente (extra) oog te hebben voor elkaar en voor onze omgeving.