Afdrukken

Onze kerkdiensten gaan weer zoveel mogelijk terug naar het oude normaal! Dit doen we vanaf zondag 13 juni. Uiteraard houden we nog wel rekening met de afstand van 1,5 meter. Dat betekent in de praktijk tot 80 personen in onze kerkzaal (gasten en organisatie) waarbij de kinderen onder 12 jaar niet worden meegeteld.

Kinderwerk

Het kinderwerk start weer! We beginnen de dienst om 10 uur met een gezamenlijk kindermoment. De kinderen mogen plaats nemen op de lage banken en op de grond voor in de zaal. Na het kindermoment gaan de kinderen naar hun eigen dienst en wel in twee groepen: groep 1 t/m 4 en groep 5 t/m 8.
CrècheWe hebben tijdens de dienst weer opvang voor de jongste kinderen. Dit gaat om de kinderen die nog niet op de basisschool zitten.


Zingen

Alweer enige tijd bieden we de gelegenheid om actief mee te doen met de aanbidding (zingen).


Gebedsmoment

We ruimen weer een moment in voor gebed (lofprijzing / voorbede).  Dit maakte voor Corona deel uit van de zangdienst. Vanwege de live-opnames van de dienst verschuiven we dit moment helemaal naar het eind. Vanuit het oogpunt van privacy nemen we dit moment  namelijk niet op. Dit onderdeel van de dienst kun je thuis dus niet live (of later) volgen. 


Koffiedrinken en napraten

Er is weer gelegenheid om lekker onder het genot van een bakje koffie of thee met elkaar na te praten. We doen dit buiten op het plein voor Pand 9.


Aanmelden

Vooralsnog werken we nog wel met het aanmeldsysteem kerktijd. Heb je je al aangemeld? Dan mailen we vanzelf uitnodigingen voor de diensten. Ben je nog niet aangemeld? Doe dit dan alsnog via kerktijd.nl. De frequentie waarin je wordt uitgenodigd zal ergens tussen de 1 en 2 maal per drie weken komen te liggen.


We  zien je heel graag weer in de dienst!