Lieve Kerk met Passie,

Wat gaaf dat wij als Mission Indonesia één van jullie collectedoelen mogen zijn. Graag vertellen wij u wat meer over ons project.collecte 1 min

Project Levend Water voorziet Indonesische huishoudens van een duurzame, goedkope en veilige drinkwatervoorziening. De in Nederland geproduceerde waterfilters worden in Indonesië gedistribueerd door onze lokale collega’s. Dit brengt hen in contact met groepen mensen die zij onderwijzen in het gebruik van de waterfilters en algemene hygiënerichtlijnen. Hierdoor ontstaan contacten en wordt niet alleen gesproken over schoon drinkwater, maar ook over het Levende Water. De waterfilters komen van Stichting Ibota te Heerde. Zij hebben de waterfilters ontwikkeld vanuit de visie dat deze niet alleen schoon drinkwater naar mensen zal brengen maar ook het levende water waar Jezus over spreekt. Van water voor leven naar Levend Water!

collecte 2.png

OVER ONS

Als Mission Indonesia hebben wij ook een passie. Namelijk om onbereikte bevolkingsgroepen het evangelie te brengen. Wij zijn een onderdeel van Youth with a Mission(YWAM) Heidebeek en wonen en werken op Java. God kennen en Hem bekendmaken is ons motto. Het is ons verlangen om discipelen van Jezus te zijn. Oftewel: God liefhebben en Hem volgen in wat Hij van ons vraagt. Dit beweegt ons om anderen lief te hebben en het evangelie bekend te maken onder de onbereikte volken van Indonesië.

In Indonesië zijn er binnen ons netwerk 6 teams werkzaam op verschillende locaties en eilanden. Zij bestaan vrijwel allemaal uit Indonesische zendingswerkers. Sommige van deze teams en haar veldwerkers staan nog aan het begin, anderen zien al veel vrucht. Op onze website missionindonesia.org vindt u meer informatie over ons en onze projecten. In verband met onze eigen veiligheid en die van onze lokale collega’s kunnen we uiteraard niet te specifiek zijn op het internet. Mocht u nog vragen hebben of meer informatie willen over het project dan kunt u mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Namens Mission Indonesia hartelijk bedankt en wensen wij u nog een heel gelukkig en gezegend nieuwjaar. Of zoals we dat in Indonesië zeggen: Selamat Tahun Baru!

Mark