Missen jullie ook de gesprekken na de dienst? De mogelijkheid om andere en zelfs nieuwe gemeenteleden te zien en te spreken! Daar hebben we iets op gevonden en daarom starten we met het Kerk met Passie koffieplein. Wij spreken met elkaar in kleine groepjes van 4-5 deelnemers.

Nadat de dienst is afgelopen heb je de gelegenheid om via het programma Zoom online anderen te ontmoeten. Eerst komt iedereen bij elkaar in een grote groep en dan kunnen we elkaar begroeten. Daarna splitsen wij op in kleine groepjes. Na 12 minuten komt iedereen automatisch weer terug op het koffieplein. Daarna kunnen we nog een keer in groepjes opsplitsen (en eventueel nog een keer). 

 

koffieplein

OPTIE 1

Je neemt met je computer, tablet of smartphone deel aan het koffieplein door te klikken op deze link: https://zoom.us/j/4712551099. Voor meer uitleg over Zoom lees de toelichting hieronder.

 

OPTIE 2

Je kan ook gewoon telefonisch (met je mobiel of vaste lijn) meedoen. Bel dan 020-7946520 en toets het meeting ID 4712551099 gevolgd door een # en dan nog een keer een #. Ook dan komt je op het plein

 

Zoom uitleg - computer

Je kunt vanaf je computer via deze link deelnemen https://zoom.us/j/4712551099 . Als je deze link volgt, word je gevraagd om de Zoom-applicatie te downloaden en te installeren.

zoom

 

Dit hoef je niet persé te doen, want je kunt ook via de internetbrowser deelnemen. Kies dan voor de knop “Launch meeting”. Maak je gebruik van de Zoom applicatie wordt zit je automatisch bij het koffieplein De ervaring leert wel dat het gebruik van de  Zoom applicatie minder technische problemen oplevert.

 

Zoom uitleg - smartphone of tablet

Gebruik je een smartphone of tablet dan moet je de Zoom app openen (eerst installeren via de appstore of de playstore LET OP: kies voor ZOOM Cloud Meeting). Voer dan het Meeting-ID in 4712551099 om verbinding te maken met het koffieplein.

Iedereen komt eerst kort in de wachtruimte totdat de beheerder van het koffieplein je heeft toegevoegd. Ben je eenmaal toegevoegd, vergeet dan niet om linksonder je geluid en je beeld aan te zetten!

Mocht het inloggen toch problemen opleveren, zoek dan telefonisch contact met Robert via 06 – 53442969, zodat hij je erbij kan helpen.