CHRISTELIJKE VROUWENDAG ALTENA met schrijfster en spreekster MARIANNE GRANDIA

0001Na twee jaar zijn we blij en dankbaar de 6e Christelijke Vrouwendag Altena te mogen organiseren.
Het thema is “Lichtend licht?!” We zijn verheugd deze dag schrijfster en spreekster Marianne Grandia in ons midden te hebben die, op haar eigen ludieke wijze, ons meeneemt in het thema. Hoe je zelf ook weleens duisternis kunt ervaren. Hoe zit dat met jou, ben je aangesloten op de lichtbron? Wat betekent dit in de praktijk, hoe blijf je op Hem aangesloten? Naast de ontmoeting met elkaar is er o.a. samenzang o.l.v. een samengestelde muziekgroep en zijn er diverse stands. Bijzonder op deze dag is een expositie van de quilt club “Blokje rond”.

Datum: Zaterdag 6 november 2021. Locatie: V.E.G. De Koningshof, Burg. Van der Schansstraat 50, Andel. Tijd: 10.00 uur - 15.30 uur. Kosten: € 19,50 incl. koffie/thee en lunch.

Marianne Grandia werd geboren in 1965 te Alphen aan de Rijn. Inmiddels woont zij, na veel omzwervingen door Nederland, samen met haar man in Leerdam. Hun kinderen zijn al uitgevlogen. Het schrijven heeft haar altijd in het bloed gezeten. Waar vroeger het merendeel van de klas zuchtte en steunde als er een opstel geschreven moest worden, vond Marianne dat de leukste opdracht. Zij schreef dagboeken vol, pennen leeg, maar had nooit gedacht dat er een aantal boeken van eigen hand in haar boekenkast zou staan.

Na het behalen van het middelbareschooldiploma wilde Marianne graag verpleegkundige worden, maar zij bleek te jong voor de opleiding, dus ging zij op zoek naar een baan. Na een jaar in een winkel te hebben gewerkt, vond zij een baan op kantoor. Receptioniste/telefoniste, administratief medewerker, secretaresse, managementassistente, allemaal functies die zij bijna dertig jaar met plezier heeft ingevuld. Eind jaren negentig begon zij in haar vrije uurtjes met het schrijven van artikelen en columns voor het Altena Nieuws, voor Eva, het christelijk lifestylemagazine voor vrouwen, en met het vertalen van boeken vanuit het Engels. In een moeilijke periode in haar leven leerde zij voor het eerst Gods genade kennen en ontvangen. Het verlangen groeide om Gods liefde en genade door te geven aan vrouwen die net als zij worstelden met alle dingen waar zij mee had geworsteld. In 2009 zei Marianne haar kantoorbaan op en begon in november van dat jaar aan de cursus pastorale hulpverlening en heeft zij Stichting Selah opgericht. Steeds groter werd het verlangen om ook via een boek iets door te mogen geven. Behalve romans heeft Marianne ook een paar non-fictie boeken geschreven. Op de website van PUUR! zijn er soms blogs van haar hand te vinden.

Wil je graag bij deze vrouwendag zijn, meld je dan aan via de website www.vrouwendag-altena.nl (Max. 60 personen) Vol=vol!