Flyer wonderen van het kruis23

God zei me het Wonder van het kruis op te zetten in de gemeente. Misschien ben je wel bekend met het boek Het wonder van het kruis, maar misschien ook helemaal niet.

Als we spreken over het wonder van het kruis dan bedoelen we dat de Heilige Geest op bovennatuurlijke wijze in ons leven wil uitwerken wat Jezus voor ons in de laatste 18 uur heeft volbracht. In die laatste 18 uur heeft Hij zeven keer voor ons gebloed, allemaal profetische handelingen, tot in detail uitgedacht en voorbereid door God. En hierdoor kunnen die 7 wonderen: vergeving, verlossing, reiniging, genezing, bevrijding, verzoening en de wedergeboorte ook in onze levens plaatsvinden. 

In de veertigdagentijd zullen we 7 woensdagen samenkomen. Elke woensdagavond komt er een wonder aan bod en zullen we gezamenlijk een aflevering kijken over dit wonder en in kleine groepen doorpraten. In de week die volgt ga je met behulp van een werkboek op zoek naar wat dit voor jou persoonlijk betekent. Je kunt je hiervoor individueel aanmelden, maar hoe mooi zou het zijn om deel te nemen met je huisgroep/buurtkring? Via de huisgroepleiders is er meer informatie verspreid en de mogelijkheid om jullie als groep op te geven. We willen groepen van 10 (max 12 personen). Wanneer een groep kleiner is vullen we die aan met anderen. Gedurende de zeven weken blijft deze groep dezelfde, zodat er vertrouwen kan groeien om te delen met elkaar.


Opzet van de 7 avonden  (22 feb, 1, 8, 15, 22 en 29 maart, 5 april en afsluiting op 19 april)
19.30-19.45 uur:               inloop met koffie/thee (Let op! Uitgifte van koffie/thee sluit om 19.45 uur).
19.45-20.00 uur:               centrale opening in de grote zaal met zingen en gebed.

20.05-21.15 uur:               de gespreksgroepen gaan naar de diverse ruimtes om in gesprek te gaan over het wonder van het kruis van die week a.d.h.v. de verdiepingsvragen (uitgereikt via de gespreksleiders). Ook is er ruimte voor gebed met en voor elkaar.

21.20-21.50 uur:               gezamenlijke afsluiting door het kijken naar het filmpje van het volgende wonder van het kruis, waarmee een ieder in persoonlijke Bijbelstudie in de week die volgt aan de slag gaat.

21.50-22.00 uur:               afsluiting met gebed.

Na afloop:                         ruimte voor nazorg/gebed.

Vergeten om je aan te melden? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om te informeren of je nog mee kan doen.

 

Eerste hoofdstuk van het werkboek alvast lezen?

https://www.vrijzijn.nl/wp-content/uploads/Paginas-van-Werkboek_DeLaatste18uur_BW_voor_website.pdf

 

Youtube voorblad wonderen van het kruis 

Meer informatie of vragen? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

Volg ons

Instagram @wondervanhetkruisbommelerwaard

Facebook @hetwondervanhetkruis_bommelerwaard