IMG 20231204 WA0000

Vorig jaar getuigde Ilse hoe God haar op haar hart gaf om 'het Wonder van het Kruis' op te zetten in de gemeente (zie het filmpje hieronder).Misschien ben je wel bekend met het boek 'Het wonder van het kruis', maar misschien ook helemaal niet.
Als we spreken over het wonder van het kruis dan bedoelen we dat de Heilige Geest op bovennatuurlijke wijze in ons leven wil uitwerken wat Jezus voor ons in de laatste 18 uur heeft volbracht. In die laatste 18 uur heeft Hij zeven keer voor ons gebloed, allemaal profetische handelingen, tot in detail uitgedacht en voorbereid door God. En hierdoor kunnen die 7 wonderen: vergeving, verlossing, reiniging, genezing, bevrijding, verzoening en de wedergeboorte ook in onze levens plaatsvinden. 
In de veertigdagentijd zullen we 7 donderdagavonden samenkomen.  Elke donderdagavond komt er een wonder aan bod en zullen we gezamenlijk een aflevering kijken over dit wonder en in kleine groepen doorpraten. In de week die volgt ga je met behulp van een werkboek op zoek naar wat dit voor jou persoonlijk betekent. Dit werkboek ontvang je op de startavond en we sluiten de serie Bijbelstudies af met een avond vol aanbidding en getuigenissen. (In totaal 9 donderdagavonden dus).
Je kunt je hiervoor individueel aanmelden, maar hoe mooi zou het zijn om deel te nemen met je huisgroep/buurtkring of gewoon een groep(je) mensen waarmee jij deze reis wil maken? We willen groepen van 10 (max 12 personen). Wanneer een groep kleiner is vullen we die aan met anderen. Gedurende de zeven weken blijft deze groep hetzelfde, zodat er vertrouwen kan groeien om te delen met elkaar.

Opzet van de 7 avonden  (1, 8, 15, 22, 29 feb, 7, 14, 28 maart en afsluiting op 11 april. LET OP: er is géén Bijbelstudie op 21 maart en 4 april)

19.30-19.45 uur: inloop met koffie/thee (Let op! Uitgifte van koffie/thee sluit om 19.45 uur).

19.45-20.00 uur: centrale opening in de grote zaal met zingen en gebed.

20.05-21.15 uur: de gespreksgroepen gaan naar de diverse ruimtes om in gesprek te gaan over het wonder van het kruis van die week a.d.h.v. de verdiepingsvragen (uitgereikt via de gespreksleiders). Ook is er ruimte voor gebed met en voor elkaar.

21.20-21.50 uur: gezamenlijke afsluiting door het kijken naar het filmpje van het volgende wonder van het kruis, waarmee een ieder in persoonlijke Bijbelstudie in de week die volgt aan de slag gaat.

21.50-22.00 uur: afsluiting met gebed.

Na afloop: ruimte voor nazorg/gebed.

 

Aanmelden

Wil jij je individueel aanmelden? Gebruik dan dit formulier: https://forms.gle/ZvjCkQUzQyCZScM17 (Wanneer je met iemand samen komt kun je op het formulier de naam van diegene invullen dan proberen we daar rekening mee te houden.)

Kom je met 3 personen of meer gebruik dan dit formulier: https://forms.gle/KPhSGVWXibP4eKwa6

Eerste hoofdstuk van het werkboek alvast lezen? https://www.vrijzijn.nl/wp-content/uploads/Paginas-van-Werkboek_DeLaatste18uur_BW_voor_website.pdf

 

Youtube voorblad wonderen van het kruis 

Meer informatie of vragen? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

Volg ons

Instagram @wondervanhetkruisbommelerwaard

Facebook @hetwondervanhetkruis_bommelerwaard