Welkom

We vinden het fijn dat je er bent. Op deze pagina vind je in een kort overzicht alle praktische informatie over onze gemeente.

Diensten

Onze samenkomsten beginnen om 10:00 uur en duren tot circa 11:30 uur. Deze zijn via de livestream te volgen. 

Onze kerkdiensten gaan weer zoveel mogelijk terug naar het oude normaal! Dit doen we vanaf zondag 13 juni. Uiteraard houden we nog wel rekening met de afstand van 1,5 meter. Dat betekent in de praktijk tot 80 personen in onze kerkzaal (gasten en organisatie) waarbij de kinderen onder 12 jaar niet worden meegeteld.

Wil je een samenkomst bezoeken? Dan vragen we je wel om je aan te melden.  Was je al aangemeld (in 2020) via kerktijd.nl dan hoef je in principe niets te doen en wordt je eens in de zoveel weken uitgenodigd. Ben je nog niet aangemeld en wil je uitgenodigd worden klik dan op aanmelden voor EGB diensten op kerktijd.nl

Weet je je wachtwoord van kerktijd.nl niet meer? Vraag eenvoudig een nieuw wachtwoord aan.

Kinderwerk

We beginnen de dienst om 10 uur met een gezamenlijk kindermoment. De kinderen mogen plaats nemen op de lage banken en op de grond voor in de zaal. Na het kindermoment gaan de kinderen naar hun eigen dienst en wel in twee groepen: groep 1 t/m 4 en groep 5 t/m 8.
Verder is het mogelijk via de Online Zondagsschool diverse activiteiten te doen.

Crèche
We hebben tijdens de dienst weer opvang voor de jongste kinderen. Dit gaat om de kinderen die nog niet op de basisschool zitten.

 

Collecte

Iedere week bieden wij de mogelijk een financiele bijdrage te doen aan een goed doel 
Meer informatie is te vinden op kerkmetpassie.nl/geven.

 

Nieuwsbrief PassiePost

We versturen elke vrijdag onze nieuwsbrief: de Passiepost. Hierin vind je de spreker en zangleider van eerstvolgende zondag, en lees je de laatste nieuwtjes en oproepjes. Aanmelden kan hier. Heb je een nieuwtje of een oproepje voor in de PassiePost? Deel dat met het CommunicatieTeam via communicatie@kerkmetpassie vóór donderdagavond 18.00 uur.

 

Infographic

Voor een snel overzicht over Evangelische Gemeente Bommelerwaard vind u hier een Infographic.

 

Contact

Wil je contact met iemand? Dat kan! Er is een overzichtspagina met contactpersonen.