30daysofbiblelettering josje

 

Ik ben helemaal dol op handletteren. Deze hobby heb ik ongeveer een jaar geleden ontdekt. Via Instagram. Ik zag toevallig wat mooie afbeeldingen voorbij komen. Ben toen ook wat mensen gaan volgen. En dan krijg je voorstellen om anderen ook weer te volgen. Zo slim is Insta ook weer. Ze weten van alles van je.

Door deze suggesties vond ik nog meer mensen die hele mooie handletters maken. Daar kan ik echt van genieten. Ook van de creativiteit van anderen. Maar het is ook enorm leuk om zelf aan de slag te gaan. Mijn eerste handletters zagen er niet echt uit. Toch was ik er best trots op.  Maar ook hierbij geldt: oefening baart kunst. En nog beschouw ik mezelf als een beginner. Afijn, wat achtergrond over mijn hobby.

 

Nu kwam ik via Instagram op #30daysofbiblelettering. (Hekje 30 dagen Bijbelvers letteren). Het is de bedoeling dat je elke dag (of zoveel mogelijk) een vers uit de Bijbel vorm geeft. Dat mag op allerlei manieren. Wat jij leuk vindt. Ik kies dan uiteraard voor handletteren. Echt heerlijk om te doen. Helaas lukt me dit niet iedere dag door mijn drukke agenda. Toch maak ik er echt bewust tijd voor. Heerlijk ontspannen met een mooie tekst bezig zijn.

Terwijl ik bezig ben luister ik naar christelijke muziek of geniet ik zoveel mogelijk van de stilte. Het is echt een moment van bezinning. En meestal bevalt het resultaat me ook nog.

 

 

 

Wat ben ik blij dat God mij de creativiteit gegeven heeft. Via het handletteren kan ik me richten op God en Zijn aanwezigheid zoeken. En wat heeft Hij andere bijzondere mensen een ongelofelijk talent gegeven. Ga echt even kijken op Instagram #30daysofbiblelettering (klik op de link) en geniet van de mooie Bijbelteksten en kom ook even helemaal tot rust. Of ga lekker zelf aan de slag!

Groet,

Josje

PS de voorbeelden die je hier ziet zijn door mij gemaakt.