fb

Begin 2018 heb ik de stap genomen: een Facebook account. Het leek me wel handig , wat extra aandacht voor ons bedrijf. Je moet toch mee met de tijd niet waar? Nou het was een flitsende start. In no time hadden we honderden vrienden. Zowel zakelijk, familie, ponyvrienden, mensen vanuit de EGB enz, enz. Regelmatig een leuke foto met een interessant verhaaltje erbij en de likes liepen binnen. Meer dan 1000 maal bekeken items werden al snel gerealiseerd. Nooit geweten dat ik zoveel vrienden had! Tot voor kort had ik maar een handjevol vrienden, en nu……je weet niet wat je overkomt.

 Zo’n schare vrienden neemt aardig wat tijd in beslag. Ik heb het 3 maanden volgehouden en  toen de stekker uit het Facebook verhaal getrokken. Geen stroom, geen verbinding, geen vrienden. En al die vrienden dan? Niets meer van gehoord. Facebook wordt dan Fakebook. Ik hou het toch maar bij die paar goede vrienden, waarmee je gezellig een middag of avond kunt doorbrengen.

Nu we het toch over Facebook hebben, In Amerika is er in 2017 een onderzoek gedaan naar het aantal minuten de gemiddelde facebookgebruiker dagelijks daarmee bezig is. 50 minuten per etmaal! Wat heeft Mark Zuckerberg toch veel teweeg gebracht met zijn uitvinding.

Stel dat we allemaal ook 50 minuten per etmaal zouden besteden aan Faithbook (Bijbel), wat een impact zou dat hebben op de wereld om ons heen.     

Peter