maxresdefault

Afgelopen zomer na een heerlijke warme dag reed ik op een zondagavond in de polder rond, tussen de dorpen aan de overkant van de Waal. Wat kan ik genieten van die smalle weggetjes de ritjes over de dijk en de mooie vergezichten  Mijn hart wordt keer op keer vervuld met dankbaarheid dat ik zomaar getuige mag zijn van een ooievaarspaar midden in een weiland of een roofvogel die speurend boven de grond vliegt op zoek naar ….en dan nog maar niet te spreken over de weelderige slootkanten ondanks het uitzonderlijke warme weer deze zomer! Prachtige beelden van rondvliegende vogels die elkaar opzochten om een slaapplaats te gaan zoeken voor de nacht.

Tot mijn verwondering zag ik boven een weiland ook een luchtballon een plekje zoeken om veilig te kunnen landen.Een mooi gezicht zo een grote gekleurde ballon met daaronder een rieten mand vol met mensen I k besloot mijn auto te parkeren en er een foto van te maken, wat prachtig zo tussen de landerijen, het leek wel of ik helemaal alleen op de wereld was …..

Nu moet u weten dat ik ook op de lijst sta om een ballonvaart te maken. Dit ludieke cadeau kreeg ik van mijn kinderen op mijn laatste verjaardag, een kroonjaar. Regelmatig krijg ik via de familie app een bericht doorgestuurd van een ballonvaart die een minder gelukkige landing maakte of zelfs gegijzeld werden door de eigenaar van het landgoed waar de ballon op landde…”Mam durf je nog ? Wil je nog steeds ?” Ja ik wil! Nu durf ik het nog. Jammer genoeg werden er al drie vaarten geannuleerd waar ik op ingetekend had vanwege…windvlagen…Het gaat nog steeds gebeuren… Waarschijnlijk in het komende voorjaar.

Maar ik realiseer me dat wij als christen allemaal nog eens de lucht in gaan! En dat gaat echt door! Als de Here Jezus ons komt halen! Durft u nog ? Kunt u ook zeggen …Ja ik wil!

Lotje