Huis van Aanbidding zonder datum

 

 

Komende Huis van Aanbidding: 11 november

Op woensdagavond 11 november kun je weer meedoen met het "Huis van Aanbidding" via de livestream.Lucia neemt ons mee vanuit haar "Huis van Aanbidding" in Well. Vanaf 20:30 uur kunnen we zo samen onze grote God aanbidden met liederen vol van hoop!

livestream knop

Jouw lied in Huis van Aanbidding?

Heb je een lied dat je graag terug zou horen komen tijdens de volgende 'Huis van aanbidding'? Geef dit dan uiterlijk op donderdag 5 november aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. door en wie weet hoor je het nummer terug.

 

Over de organisatoren

Huis van Aanbidding… hoezo? Aanbidden doen we toch op zondag in de kerk? Aanbidding is een begrip dat veel interpretaties kent. Voor de een zal dit wellicht vooral ‘zingen voor God’ zijn terwijl een ander aanbidt tijdens een wandeling in de natuur of gewoon al biddend thuis op de bank. Maar voor veel mensen heeft aanbidding ook iets te maken met gevoel en beleving. Iets geestelijks, helemaal ‘in aanbidding’ zijn. Toch is dat niet waar aanbidding om draait. Het ware aanbidden is God alle eer geven. Het is het benoemen van alles wat zo groot en geweldig is aan Hem in plaats van zelf iets te willen ervaren. Het is op God gericht en tot eer van Hem.Bij Mirelle Dekkers en Lucia van der Pol is het verlangen ontstaan om in de gemeente meer ruimte voor die ware aanbidding te creëren. Verdieping in de zondagse zangdiensten en meer ruimte voor aanbidding op zondag én door de weeks. Graag willen ze daar heel de gemeente bij betrekken.

Huis van Aanbidding op Spotifyspotify logo

Huis van Aanbidding is ook te vinden op Spotify.