De huisgroepen vormen de kleinste eenheid binnen onze gemeente. De groepen bestaan uit tien tot twaalf personen die eens in de twee weken samenkomen bij één van de deelnemers thuis. Op de huisgroepavonden is er tijd en ruimte om met een kop koffie of thee te praten over de alledaagse dingen die ons bezighouden. De huisgroepen bieden een plek om te bouwen aan relaties met andere christenen. Er is gelegenheid voor gebed, voor vragen, voor het luisteren naar elkaar en voor het lezen uit Gods Woord.

Ook de huisgroepen volgen de richtlijnen van de overheid m.b.t. het maximale aantal bezoekers. Huisgroepavonden vinden veel online plaats, of in het kerkgebouw met voldoende onderlinge afstand.

Heeft u belangstelling voor een kennismaking met één van de huisgroepen? Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Huisgroepen zijn ook de groeikernen van de gemeente. Nieuwe deelnemers worden toegevoegd aan de bestaande groepen waardoor huisgroepen van tijd tot tijd splitsen. Daardoor wordt het zorgdragen binnen de groepen steeds weer doorgegeven aan nieuwe deelnemers.

Terug