Voor alle jongeren in onze gemeente en voor hun vrienden daarbuiten, in de leeftijd van het voorgezet onderwijs tot ongeveer 20 jaar, zijn er wekelijks diverse activiteiten. Wij vinden het belangrijk dat je met leeftijdsgenoten samen kunt zoeken naar het plan van God in deze wereld, maar ook naar Zijn plan voor jouw persoonlijke leven.

Door de diverse activiteiten die voor de jeugd georganiseerd worden, willen we jongeren helpen groeien in geloof én in het volgen van Jezus. Gelijker tijd willen we helpen bij het bouwen aan onderlinge vriendschap, omdat we geloven dat we elkaar nodig hebben en natuurlijk is het ook gewoon leuk om met elkaar LOL te hebben.

Jeugdkamp 2016

Door de maand heen wisselen we met 4 activiteiten:

  • •Zo is er twee keer per maand een jeugdavond (12-15 jaar). Na een moment van gezelligheid, wordt er een  thema behandeld. Ook is er ruimte om samen te bidden en te praten over actuele gebeurtenissen of onderwerpen die de jongeren op hun hart hebben. Aan het einde van de avond is er altijd op nieuw ruimte voor ontmoeting met elkaar, gezelligheid, een hapje en een drankje.
  • •Er is één keer per maand een bijbelstudie avond gericht op 16 jaar en ouder. Deze avonden worden georganiseerd voor hen die hun kennis van de Bijbel serieus willen verdiepen. Met elkaar gaan we van kaft tot kaft en gaan we in op (moeilijke) vragen.
  • •Met de beide groepen komen we ook maandelijks bij elkaar in een zéééér ontspannen setting waarbij we zeker van tijd tot tijd er samen op uit gaan!

Hiernaast organiseren we nog andere momenten waaronder een te gek jeugdweekend! En nog veel meer……. Omdat er zoveel te doen is hebben we er voor gekozen om alle activiteiten op te nemen in de centrale kerkmetpassie agenda die je terug vindt op de startpagina van deze website. Daarnaast zullen we je informeren via socialmedia, dus zorg dat we je kunnen bereiken zodat je niets hoeft te missen!!!!

Jeugdkamp 2016

Jeugdkamp 2016

Voor meer informatie over het jeugdwerk kunt u of kun jij contact opnemen met: Floris van der Heijden.

De Jeugdleiding voor seizoen 2019-2020 zijn: Floris van der Heijden, Zeina Bassa, Cees de Bijl, Bart de Rooij, Tanja Klooster, Stephan Spinhoven, Anton de Kok, Anthony Gambier, Arjen Methorst, Mireille de Gier