Afdrukken

Voor alle jongeren in onze gemeente en voor hun vrienden daarbuiten, in de leeftijd van het voorgezet onderwijs tot ongeveer 20 jaar, organiseren we tweewekelijks op zondagavond jeugdavonden. Wij vinden het belangrijk dat je met leeftijdsgenoten samen kunt zoeken naar het plan van God in deze wereld, maar ook naar Zijn plan voor jouw persoonlijke leven.

Door de diverse activiteiten die voor de jeugd georganiseerd worden, willen we jongeren helpen groeien in geloof én in het volgen van Jezus. Tegelijkertijd willen we helpen bij het bouwen aan onderlinge vriendschap, omdat we geloven dat we elkaar nodig hebben en natuurlijk is het ook gewoon leuk om met elkaar LOL te hebben.

Jeugdkamp 2016

De jeugdavonden:

Na een moment van gezelligheid, wordt er een thema behandeld. Ook is er ruimte om samen te bidden en te praten over actuele gebeurtenissen of onderwerpen die de jongeren op hun hart hebben. Aan het einde van de avond is er altijd op nieuw ruimte voor ontmoeting met elkaar, gezelligheid, een hapje en een drankje. Tijdens de lockdown vinden de meeste avonden online plaats via Zoom.

Hiernaast organiseren we nog jeugddiensten en een te gek jeugdweekend! Omdat er zoveel te doen is hebben we er voor gekozen om alle activiteiten op te nemen in de centrale kerkmetpassie agenda die je terugvindt op de startpagina van deze website. Daarnaast is er een jeugd-appgroep uiteraard, dus zorg dat we je kunnen bereiken zodat je niets hoeft te missen!!!!

Voor meer informatie over het jeugdwerk kunt u of kun jij contact opnemen met: Bart de Rooij.

De Jeugdleiding voor seizoen 2020-2021.
12-16 tieners: Bart de Rooij, Cees de Bijl, Tanja Klooster, Vanya Rammelsberg, Arjen Methorst
16+ tieners: Zeina Bassa, Anton de Kok, Daniel Kelfkens, Dianne van Zijl.