Janeth is opgegroeid in een arm gezin in Bolivia. Vanaf haar kleuterleeftijd is ze gesponsord via een Compassion programma door een echtpaar uit een ander land. Na de basisschool heeft ze op de universiteit pedagogiek gestudeerd via het LDP sponsorprogramma van Compassion. Janeth

Op dit moment helpt Janeth kinderen en arme gezinnen in Cochabamba, een grote stad in Bolivia. Ze vertelt over Jezus, helpt kinderen met problemen, deelt eten uit enz. In december heeft Janeth met een groep vrijwilligers meer dan 400 kinderen bereikt met het Evangelie en praktisch geholpen door middel van het uitdelen van voedselpakketten en speelgoed en het leren tanden poetsen en handen wassen. Ook hebben een aantal kinderen een gratis behandeling bij de tandarts gekregen.

Janeth is voor haar levensonderhoud afhankelijk van donaties. Haar maandelijkse kosten voor levensonderhoud bedragen ongeveer € 420,- . Onze gemeente ondersteunt haar maandelijks met € 300,- Het resterende bedrag werd vanuit Amerika gesponsord maar deze ondersteuning is met ingang van december gestopt.

Daarom nu een oproep of er mensen zijn die maandelijks een bedrag willen doneren om  Janeth te  ondersteunen.  U kunt dit doen via bankrekeningnummer NL05 RABO 0341 5245 49
t.n.v. de Evangelische Gemeente Bommelerwaard met vermelding van Bolivia.

Mocht het zo zijn dat er maandelijks meer dan € 120,-  aan giften voor Janeth binnen komen, dan wordt het resterende bedrag gebruikt voor diverse activiteiten met kinderen in Cochabamba.

Een korte compilatie van foto's van Janeths werk kunt u vinden in dit filmpje.