Leen Hokke

Vanuit onze gemeente is Leen Hokke als zendeling naar AustraliĆ« vertrokken. In eerste instantie werkt hij  op de basis van Jeugd met een Opdracht in Wollongong, maar dat is niet zijn eindstation: hij staat open voor elke plek waar God hem wil hebben. Bij Jeugd met een Opdracht begeleidt Leen jongeren tijdens hun theoretische fase van de Discipelschaps Training School, en ook met hen meegaan op 'outreach'. Daarnaast zal hij actief zijn in diverse taken op de basis en in lokale projecten.

Leen is op 30 juni 2017 vertrokken. Hij is en blijft op zoek naar een achterban, naar mensen die met hem willen meeleven via de nieuwsbrief en die hem in gebed en/of financieel willen steunen. Bij Jeugd met een Opdracht verdient Leen geen salaris: zijn reis, levensonderhoud etc. moet hij zelf bekostigen.

Wanneer u Leen wilt volgen via de nieuwsbrief, of wanneer u hem wellicht door gebed of op financieel gebied wilt steunen, dan kunt u zijn Thuis Front Commissie Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De nieuwsbrieven van Leen kunt u hier nalezen:

Leen 5